•  English version
  • Hívjon minket: +3696/566-088
  • 9200 Mosonmagyaróvár
    Határsor 2.
  • Írjon nekünk:
    hb@hbepgep.hu
  • Nyitvatartás
    H-P: 7:00-16:30

Bemutatkozás

Awesome Image
Awesome Image
Anno
Awesome Image
27+ÉveSikeresena piacon
A HB Épületgépészet Egyéni Céget 1993 októberében alapítottuk családi vállalkozásként. A kereskedelmi tevékenység létrehozásánál a kezdetektől fogva igyekeztünk a vásárlók igényeit és a kiváló minőséget előtérbe helyezni. A cég kis –és nagykereskedelmi tevékenységet folytat, kivitelezői tevékenységet nem végez.

Mosonmagyaróvári központunk 3800 m2 alapterületű, ahol komplex árukészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére. Győri telephelyünk nyitva áll szerződéses partnereink előtt, kapuvári áruházunkban szívesen látjuk egyéni vevőinket és a kivitelezőket egyaránt. A gyors és pontos kiszolgálást 31 fős személyzetünk biztosítja, akik szakmai segítséget is tudnak nyújtani partnereink részére.
0

m² telephely

0

Fős személyzet

0

Ügyfél

0

Éve a piacon

Awesome Image
országosan...

Jelen vagyunk

Cégünknek az egész ország területén vannak vásárlói, akik között megtalálhatók kiskereskedők, kivitelező és szolgáltató vállalkozások. Az elmúlt években rendszeresen szerveztünk partereink részére kül –és belföldi gyárlátogatásokat, termékismertető előadásokat. Végzős diákok és szerelőink számára évente többször szakmai napot tartunk, áruházunk oktató termében.

Célunk az, hogy ne csak megszerezzük, hanem hosszú távon meg is tartsuk partnereink bizalmát. Fontos számunkra a partner tisztelete, a szakma becsülete és az adott szó betartása. Cégünk alapelve, hogy vevőinknek kiemelkedő minőségű termékeket és előnyös üzleti feltételeket kínáljunk.
HB Épületgépészet

Kirendeltségek

Szervezeti felépítésünk

Vezetés:

Horváth Levente

Szervezeti felépítésünk

Titkárság / Pénzügy

Priklerné Lovász Klaudia

Németh Andrásné

Zubán Kinga

Mosonmagyaróvár:

Schweifer Zsolt

Bognár József

Major Krisztián

Cziniel Zoltán

Simon Dávid

Szalai Anett

Bedi Krisztina

Fazekas Zoltán

Herberger Róbert

Raktárvezető
+3630/670-4964

Győr:

Ifj. Horváth Levente

Varga Máté

Kapuvár:

Böcskör Zsolt