Termék- és formatervezés

Az ötlettől kezdve rendelkezésre állunk, egészen a kész termék legyártásáig. Kreatív és mérnöki oldalról egyaránt támogatást nyújtunk bármilyen termék és formaterv elkészítéséhez.

Formatervezés

Ergonómiai szemlélettel, funkciótervezéssel, kreatív ötletelési technikákkal segítünk, hogy terméke vagy gondolata a megfelelő testet ölthesse magára.

Mérnöki megoldások

Otthonosan mozgunk vázlatoló, 3D tervező és mérnöki CAD programokban. Szakismereteink kiterjednek a gyártsához szükséges anyagok elkészítéséig is.

Arculat és reklámgrafikai tervezés

Teljes körű branding és arculat tervezést vállalunk, beleértve minden grafikai anyagokat, offline és online megjelenéseket.

Arculat, Branding

A legegyszerűbb logótól kezdve, a teljeskörű aruclati kézikönyv elkészítéséig vállalunk projekteket.

Reklámgrafika

Szórólap, óriásplakát, autódekor, molinó, kirakat és portál design tervezés, feliratok, cégtábla, web banner, brossúra...

Honlap és webáruház készítés

A legegyszerűbb egyoldalas bootstrap oldalaktól, a több oldalas statikus, vagy admin felülettel rendelkező dinamikus oldalakat is elkészítjük. Megoldásokat nyújtunk űrlapok, megrendelő formok, katalógusos webáruházak létrehozásában. Mindig a legújabb technológiákat alkalmazzuk és megfelelünk az elvárásoknak, mint például a GDPR, Cookie törvány vagy épp az SSL tanusítványok bevezetésében.

A honlap létrehozásának gondolatától érdemes együtt dolgoznunk, hisz tárhely és domain regisztrációt is elintézzük. Segítünk teljes webes megoldásokat nyújtani hogy a kívánt célt elérhesse vállalkozása.

Webmarketing és Keresőoptimalizálás

Ismerjük és használjuk a közösségi médiákat, a keresőmotorok algoritmusait. Tudjuk, hogyan lehet az első oldalon a Google-ban, vagy hogyan állíthatja be megfelelően Facebook hirdetéseit. Mindebben személyesen vagy online is tudjuk támogatni. Google Ads, Business, Search Console, Analytics és jónéhány webóriás termékével kapcsolatban is fordulhat hozzánk bizalommal!

">

Építészeti és üzletberendezési tervezés

Építészeti ötlettervek kül- és beltérre, egyedi elképzelések 3D és műszaki rajz szintű megvalósítása. Üzlet, iroda, vendéglátó egységek berendezése.

">

Felkeltettük az érdeklődését?

Kérjen ajánlatot, kozunltációt ide kattintva!